PRODUK KAMI

bubuka ringkes urang

Didirikeun taun 2000, Shandong Bangyi Metal Products Co., Ltd. nyaéta salah sahiji pabrik profésional tina galvanized (Séng-coated) tali kawat baja, palastik coated tali kawat baja, kawat baja strand (Hot-dip Galvanized steel strand & prestressed baja beton. untaian) jeung tali kawat stainless steel.pabrik urang lokasina di Kota Binzhou, Propinsi Shandong, nu nyertakeun wewengkon leuwih ti 10000 méter pasagi.

 

Tali kawat baja kami loba dilarapkeun kana segel Cable, cranes, kapal, pertambangan, lift, pager jeung kaperluan industri umum lianna, kitu ogé kabel fishing, kabel nongkrong, clotheslines, tali trailer, kabel marake, skipping tali sarta kagunaan sapopoé lianna;untaian baja anu loba dipaké dina kabel listrik, garis transmisi kakuatan overhead, Guardrails di sisi jalan, rumah kaca tatanén, panels PC, sasak.Striving pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas pangalusna.

 

Kami mangrupikeun perusahaan anu ngahijikeun produksi, panalungtikan sareng pamekaran, penjualan sareng jasa.Perusahaan kami ngagaduhan tim manajemén profésional sareng tim R&D anu dewasa, kami ngenalkeun alat-alat sareng téknologi pangénggalna, kami parantos ngadegkeun sistem pamariksaan sareng uji kualitas lengkep.Perusahaan kami ngahasilkeun saluyu ketat sareng standar kualitas internasional.Lulus sertifikasi kualitas ISO9001, kualitas produk stabil sareng dipercaya.Dina taun anyar, produk geus dijual ka Éropa jeung Amérika Serikat, Asia Tenggara, Wétan Tengah jeung bagian séjén dunya.Perusahaan kami bakal terus-terusan nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun para klien kami sareng tujuanana janten salah sahiji produsén barang logam anu pangsaéna di dunya.

Naha Pilih kami:

1.More than 10 years experience, Focus on steel wire rope manufacturing;<br> 2.Competitive price , Fast delivery;<br> 3.24 hours online service;<br> 4.Customization Available.

Pra-jualan

1.More ti 10 taun pangalaman, Fokus dina manufaktur tali kawat baja;
harga 2.Competitive , pangiriman gancang;
3.24 jam layanan online;
4.Customization Sadia.

1.When you place an order, a detailed product production schedule will be formulated for you.<br> 2.Production status will be reported to you regularly.<br> 3.When we finished production , Pictures and Package details will be sent to you immediately.<br>

Pikeun pesenan

1. Nalika anjeun nempatkeun pesenan, jadwal produksi produk anu lengkep bakal dirumuskeun pikeun anjeun.
Status 2.Production bakal dilaporkeun ka anjeun rutin.
3.When urang rengse produksi , Gambar jeung rinci Paket bakal dikirim ka anjeun langsung.

1.Each batch of goods is accompanied by a products quality test report.<br> 2.100% compensation for quality problems.<br> 3.Exclusive customer service: for product use guidance, after-sales, regular tracking of product use, and quality improvement issues.<br>

Saatos-diobral Service

1.Each bets barang ieu dipirig ku laporan uji kualitas produk.
2.100% santunan pikeun masalah kualitas.
layanan palanggan 3.Exclusive: pikeun hidayah pamakéan produk, sanggeus-jualan, tracking biasa pamakean produk, sarta isu perbaikan kualitas.

PRODUK

PRODUK